log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Arbetsbord HD500 mobil, 1600 x 800 x 40 mm

[ 39014]

7.520,00:- SEK
Exkl. moms

Påbyggnadsram
Bordsskiva

Produktbeskrivning


Arbetsbord HD500 mobil, 1600 x 800 x 40 mm.
Välarbetade och stabila bord för den mobila arbetsplatsen. Komplett med justebara benbockar med hjul och bordsskiva i två valbara alternativ.
Arbetsbordet består av två st benbockar och en skiva på 1600 x 800 x 40 mm. Benbockarna kan justeras manuellt, höjd 700-970 mm. Bordsskivan finns i olika material, vinyl och ek. Skivan är förborrad med M8 gängbussningar för stabil infästning av tunga benbockar.
Benbockarna tål belastning på 500 kg. Benbockarna går att använda utan påbyggnadsram men ramen ökar stabiliteten och är nödvänding om man ska komplettera med påbyggnad av tillbehör. Frakten offereras separat.
Bänkskivor beskrivning:
Ek.................................:  Stark och tålig träskiva som ger ett varmt och exklusivt intryck. Den passar för de flesta användningsområden
                                        såsom metallbearbetning och montagearbeten. Försedd med aluminiumlist i framkanten.
Vinyl.............................:  Skiva som lämpar sig särskilt väl vid pack- och monteringsarbeten. Ytan är mjuk vilket minskar risken för skador på
                                        produkten som hanteras. Även en viss ljuddämpning. Kan skadas av vissa lösningsmedel och är inget att föredra som skrivyta. 





Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem