log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Carelite LED lampa

[ 18019]

2.633,00:- SEK
Exkl. moms

Tillbehör 1
Färg

Produktbeskrivning


Carelite LED lampa
Nya Carelite är en naturlig utveckling av vår ursprungliga sänglampa som finns installerad på sjukhusavdelningar och patientrum över hela världen.  Användningen av moderna lysdioder (LED) har gjort det möjligt att minska storleken på det nya lamphuvudet, jämfört med det ursprungliga. Det integrerade ergonomiska handtaget förblir en viktigt funktion som gör det möjligt för patienten att rikta ljuset exakt där han eller hon vill ha det, med minimal ansträngning. Strömbrytaren är placerad precis där tummen hamnar när handen griper tag i handtaget. Detta gör hanteringen enkel även för patienter med funktionshinder. Carelite har steglös dimmer. Carelite är utrustad med ett integrerat nattljus, precis tillräckligt för att sjuksköterskan ska kunna titta till patienten. Carelite har en täckt fjäderbalanserad arm för enkel rengöring och säker positionering. Flexibiliteten och precisionen på den fjäderbalanserade armen innebär att Carelite kan placeras exakt där ljuset behövs. Ljuskällorna är placerade djupt inuti lamphuvudet för att undvika bländning. Detta är särskilt viktigt i flerbäddsrum eftersom det tillåter en patient att ha sin läslampa tänd utan att störa andra patienter på rummet. Carelite är tillverkad av pulverbelagd metall, såsom aluminium och stål. 
Carelite finns även i en version med SteriTouch® antimikrobiell pulverlack, som förhindrar tillväxt av bakterier, biofilm och mögel. Den nya Carelite har samma armkonstruktion och tapp som den traditionella versionen. Detta innebär att alla fästen kan återanvändas med den nya versionen. LED är framtidens ljuskälla och lysdioderna är små och robusta. Carelites lysdioder är dessutom extremt energisnåla och har en livslängd på 50 000 timmar eller mer. Den kraftfulla LED-modulen har ett utmärkt ljusutbyte som ger ca 2000 lux @ 0,6 meter.

Teknisk beskrivning:
Stålarm med plastöverdrag. Huvud i aluminium. Färg vit.
Ljuskälla standard LED 400 lumen, 3000K och CRI > 90  
Kan kan monteras på vägg, bord eller golvstativ. Olika bordsfästen, integrerat bordsfäste, väggfäste och golvstativ finns som tillbehör på förfrågan.
Strömförsöjning. Levereras med sladd och stickpropp.   
Armlängd är 105 cm. Parallell, tre-pivot arm för vägg, bord eller tak.
On/Off och dimmer. Natt: Startar vid 1% ljus.
Medicinskt godkännande EN 60598-2-25

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem