log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Klädhängare Puro

[ 42001]

1.595,00:- SEK
Exkl. moms

Tilläggsprodukter
Färg

Produktbeskrivning


Klädhängare Puro.
Puro erbjuder goda möjligheter för den perfekta förvaringen av kläder och accessoarer i antingen sovrummet, kontoret, hotellrummet eller offentliga miljöer. Egentligen passar Puro in i de flesta miljöer, det är bara fantasin som sätter gränser. Både praktisk, skonsam för dina kläder och framförallt ordningsam och snygg. Puro är en produkt som är så pass lätt att använda att den kan ändra de flestas beteende.
Förvaringsmöjligheter
Puro klädhängare är monterad på väggen med hjälp av två fästen. Dessa fästen kan utnyttjas på två olika sätt. Antingen hängs galgar på dessa fästen för förvaring av skjortor och kavajer, eller läggs ett hyllplan på väggfästena, där smycken, mobiltelefon, armbandsur mm. förvaras. På baksidan av Puro finns fyra anpassade krokar, där det är perfekt att hänga tröjor, t-shirts, halsband, jackor och sjalar. På den långa galgstången nertill på Puro hängs byxor och kjolar.
Den stora kroken högst upp på Puro är lysande för att förvara sjalar och halsband. Jämfört med en traditionell herrbetjänt som står på golvet, appliceras Puro på väggen för att underlätta städning. 
Kvalitet och tillverkning
Puro-serien är gjord i massiv bok, alternativt ek eller björk, som sedan neutrallackas eller sprutlackeras. Metalldetaljerna är gjorda i polerat rostfritt. Finns i svart, vitt, grått, ek eller björk. Om ni önskar andra färger var vänliga och kontakta oss för offert. 
Mått .................:  78 x 38 x 15,5 cm (B x H x D)
Tilläggsprodukt.:  Hyllplan i samma material. Om ni önskar annat material eller färg på hyllplan, kontakta oss

Se instruktionsvideo: 
https://www.youtube.com/watch?v=m0XSR9Z38-w

 
 

 

 

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem