log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

LFM LED G2 Förstoringslampa

[ 18016]

1.995,00:- SEK 2.132,00:- SEK -6%
Exkl. moms

Modell
Tillbehör 1
Färg

Produktbeskrivning


LFM LED G2 Förstoringslampa
LFM LED G2 är en förstoringslampa med låg vikt helt i metall, LED-ljuskälla och en flexibel fjäderbalanserad arm. Armen ger lång räckvidd och maximal vertikal och horisontell rörelse och kommer alltid att stanna i rätt läge utan att dippa. Flexibiliteten i skärmfästet mellan lampans huvud och arm gör exakt positionering lätt.
LFM LED G2 är lika väl lämpad för professionellt bruk som för användning av synskadade och andra med behov av exakt förstoring. Den låga vikten gör den enkel att flytta runt. LFM LED G2 monteras enkelt med ett avtagbart bordsfäste.
Skuggfri förstoring
Den Ø 127 mm glaslinsen är placerad i mitten av en cirkel av LED-ljuskällor. Detta är det perfekta sättet att belysa ett objekt, det praktiskt taget eliminerar skuggor. LFM LED G2 levereras med en 3 eller 5 dioptrier glaslins. En tygpåse följer med som solskydd och för att skyddalinsen från damm. 
LED: Framtidens ljuskälla!
LFM LED G2 är utrustad med en full cirkel av lysdioder (LED). Den har tresteg ljusreglering (100% -50% -0). Lysdioder har en otroligt lång livslängd. Dioderna i LFM LED har en livslängd på 50.000 timmar. Det betyder 25 år eller mer med normal användning. Du kommer aldrig att behöva byta ljuskällan

Teknisk beskrivning:
Stålarm, skärm i aluminium. Färg: Vit 
LED 700 lumen ut. Färgtemperatur (CCT) 4000K med CRI80. Standard med 3-stegs dimmer: 100-50-0%.
Standard med 3 eller 5 dioptrier glaslins. Linsdiameter: 127mm. För ytterligare förstoring kan en sekundärlins, 4D, 6D och 10D fästas på förstoringsglaset.
Levereras med 1,5 m kabel. Anslut strömförsörjningen med snabbkontakt.
Parallell, tre-delad arm. Arm längd är 105 cm.
En avstängningsfunktion är integrerad. Lampan stängs av automatiskt efter 4 eller 9 timmar.

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem