log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

LHH LED Undersökningslampa

[ 180085]

5.074,00:- SEK
Exkl. moms

Tillbehör 1
Färg

Produktbeskrivning


LHH LED Undersökningslampa
Den nya LHH är en naturlig utveckling av vår ursprungliga undersökningslampa som är i dagligt bruk av läkarkåren över hela världen.
Det är den mycket flexibla självbalanserade armen i kombination med utmärkt ljusflöde som har gett undersökningslampan LHH sin stora popularitet bland läkarkåren. Den friktionsfria horisontella och vertikala rörelsen och användarvänligheten gör LHH till den mest flexibla undersökningsarmaturen på marknaden- och den bästa i sin klass. Användningen av moderna lysdioder (LED) har gjort det möjligt att minska storleken på det nya lamphuvudet jämfört med det ursprungliga. Den minskade storleken ger ännu bättre förutsättningar för undersökningar. LHH är speciellt framtagen för krävande undersökningsförhållanden som kräver exceptionellt bra bra ljus såsom läkarundersökningar och mindre ingrepp. Den har många olika användningsområden i hela hälso- och sjukvårdssektorn, på sjukhus, vårdcentraler och i undersökningsrum. LHH har en täckt fjäderbalanserande arm för enkel rengöring och säker och enkel positionering. Flexibiliteten och precisionen på den fjäderbalanserade armen innebär att LHH kan placeras exakt där ljuset behövs. Ljuskällorna är placerade djupt inuti lamphuvudet, för att undvika bländning. Strömbrytaren är placerad precis där tummen hamnar när handen griper tag i handtaget. Detta gör hanteringen inuitiv och enkel. Riktningen av handtaget indikerar riktningen för ljusstrålen. LHH är dimbar. LHH är tillverkad i pulverbelgad metall, såsom aluminium och stål. Ljuskällan är täckt med härdat glas. LHH finns även i en version med SteriTouch® antimikrobiell pulverlack, som förhindrar tillväxt av bakterier, biofilm och mögel. Den nya LHH har samma armkonstruktion och tapp som den traditionella versionen. Detta innebär att alla fästen kan återanvändas med den nya versionen. LHH är godkänd som en medicinteknisk produkt enligt  IEC/EN 60601-1 Medical electrical equipment - Part 1: General requirements for basic safety and essential performance and IEC/EN 60601-1-2 Electromagnetic compatibility – requirements and tests. En version av LHH med justerbar färgtemperatur finns tillgänglig. Detta gör det möjligt att växla mellan varmvitt och kallvitt ljus, beroende på arbetsuppgift. Den varma vita instänningen är idealisk för dermatologiska undersökningar medan den svala vita inställningen är idealisk för att hitta blodkärl. Lysdioder är inte bara små och robusta. LHHs lysdioder är dessutom extremt energisnåla och har en livslängd på 50 000 timmar eller mer. Den kraftfulla LED-modulen har ett utmärkt ljusutbyte som ger ca  24 000 lux @ 1 meter.
Teknisk beskrivning:
Stålarm med plastöverdrag. Aluminiumkupa. Färg vit med svarta detaljer
Ljuskälla standard ca. 35.000 lux vid 1 m och 120.000 lux på 0,5 m. 4000K. D10 är 300 mm på 1 m, 160 mm på 50 cm.  
CCT version ca. 25.000 lux vid 1 m och 65.000 lux på 0,5 m. 3500/4000/4500K. D10 är 300 mm på 1 m, 160 mm på 50 cm.
CRI är 95 (CRI på R9 är 98) 
Kan kan monteras på tak, vägg, bord eller golvstativ. Olika bordsfästen, integrerat bordsfäste, väggfäste, takfäste och golvstativ finns som tillbehör på förfrågan.
Strömförsöjning. Levereras med sladd och stickpropp.   
Armlängd är 105 cm. Parallell, tre-pivot arm för vägg, bord eller tak.
On/Off och dimmer. Natt: Startar vid lägsta ljusnivå.
UL 60601-1, IEC/EN 60601-1, IEC/EN 60601-1-2 

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem