Ljudabsorbent Honey

[42201]
 Ljudabsorbent Honey
Klicka för förstoring

Ljudabsorbent Honey.
Honey är en lekfull och modulär väggabsorbent med paneler som kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger, med eller utan textil. Honey tillverkas i tre tjocklekar, 20, 40 eller 50 mm. Alla absorbenter har god ljudabsorption för att förbättra akustiken i rummet. Honey tillverkas med rak kant för jämna hörn och velourbaksida för enkelt montage med kardborreband. Kärnan består av vårt unika material EcoSUND®. Nytt är att man har fler färger av kärnmaterialet samt möjlighet till laminering av textil. Honey levereras med en slät yta av kärnmaterialet EcoSUND® (vit, svart eller grå RAW edition) eller med ett ytskikt i textil (Hush) laminerad på ljudabsorbentens framsida. Honey finns för expressleverans i RAW edition samt med fem olika tyger i serien Hush. Kan även fås i fler färger av Hush mot offert. Honey tillverkas i formatet Ø 600 x 520 mm. Färg väljs endast om tyg Hush.
Rengöring:
Rengör med torrborstning eller dammsugning. Vid svår smuts rengör med kallt vatten, trasa samt skonsamt disk-, tvätt- eller rengöringsmedel.
Montering:
Honey levereras med en velourbaksida  som fästs mot vägg med kardborre (ingår). Observera att kardborren måste skruvas/häftas mot vägg. 

Inga emissioner......:
  EcoSUND® är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga farliga gaser.
Tål fukt.....................:
  EcoSUND® är inte känslig för fukt och väta och kan därför varken ruttna eller mögla.
Inga farliga fibrer....:  EcoSUND® släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.  


Tyg:
T1:  RAW edition
T2:  Hush

Dessa alternativ finns:
Färg:
Material:
Tyg/Klädsel:
Tjocklek:
 Ljudabsorbent Honey
Klicka för förstoring
 Ljudabsorbent Honey
Klicka för förstoring
 
   Recensioner  590,00:- SEK 545,00:- SEK Exkl. moms