Malmstolen 4000 Coccyx-säte

[10040C]
 Malmstolen 4000 Coccyx-säte
Klicka för förstoring

Malmstolen 4000 Coccyx-säte.
Detta är en kontorsstol/arbetsstol med gunga av knäledsmodell där rörelseaxeln är placerad strax under sätets framkant. Gungans slaglängd: från 17° bakåt till 4° framåt. Vid rätt justerad hårdhet har denna gunga en exceptionellt god balansering, vilket gör att stolen följer brukaren ”som en skugga”. Den stannar upp och balanserar upp kroppen precis i det läge du själv önskar stanna stolen i. Allt detta är det som har gjort stolen känd för sin höga sittkomfort. Du kan göra olika tillval för att anpassa din stol ytterligare. Armstöd går att få i 2 olika varianter, Ergo Corona Plus med rundare design och Ergo Flex där du kan vinkla armstödet inåt. Nackstöd eller huvudstöd är höj- och sänkbart samt har en tvåledskonstruktion som gör det möjligt att anpassa det på många olika sätt för att uppnå bästa ergonomi mot huvudet. Fotkrysset går att få i 2 olika utföranden, svart eller polerad aluminium.

Coccyx är det latinska namnet för svanskota. Om man skadat svanskotan ger traditionella stolar mycket besvär med smärta och obehag. Därför har Malmstolen tagit fram ett Coccyx-säte vars konstruktion minskar trycket på svanskotan. För att lösa detta har man tagit bort en del av de centrala bakre delarna av sätets skum så att svanskotan kan "falla fritt ner i hålrummet". Vad som då händer är att trycket på ryggradens diskar minskar under förutsättning att ryggen vilar mot och avlastas av ryggstödet. Malmstolens Coccyx-säte består av det komfortabla kallskumssätet, ett speciellt tyg och en speciell sömnad för att både kunna tillgodose funktionen och att sätet ska se estetiskt ut. För närvarande finns bara en färg på tyget, svart, och sätet finns endast tillgängligt för Classic serien (Malmstolen 4000, 6000 och 7000). Tyget är Gabriel Fame 60999.      

  • Gungans hårdhet kan justeras med hänsyn till brukarens vikt
  • Ryggstödet är steglöst höj- och sänkbart.
  • Steglös lutning av ryggstödet.
  • Stolen är steglöst höj- och sänkbar.
  • Sittdjupsjustering i 6 lägen inom ett område av 8 cm.

Samtliga kontorsstolar/arbetsstolar från Malmstolen kan fås i ESD-utförande. Malmstolen 4000 är certifierad för 24 timmars användning dvs. användning hela dygnet. Låna hem och prova kostnadsfritt i din arbetsmiljö. Vi hjälper till att ställa in den för bästa ergonomi.

Hur ställer jag in min 4000 ? http://malmstolen.se/produkter/classic/modell-4000/installningar/

Dessa alternativ finns:
Tillbehör 3:
Tillbehör 4:
Tillbehör 1:
Tyg/Klädsel:
Sitsvariant:
Tillbehör 2:
 Malmstolen 4000 Coccyx-säte
Klicka för förstoring
 Malmstolen 4000 Coccyx-säte
Klicka för förstoring
 Malmstolen 4000 Coccyx-säte
Klicka för förstoring
 Malmstolen 4000 Coccyx-säte
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  7.195,00:- SEK 6.295,00:- SEK Exkl. moms