log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Muvmat Aktiv ståmatta

[ 10067]

2.085,00:- SEK
Exkl. moms

Variant

Produktbeskrivning


Muvmat Aktiv ståmatta.
Muvmat Aktiv ståmatta erbjuder förbättrat stående med intelligent konstruktion som simulerar gående på ett böljande, mossbeväxt "skogsgolv". 
Att stå på ett golv är ansträngande arbete. Konventionella ståmattor ger lättnad i ståendet. Muvmat Aktiv ståmatta gör att du står naturligt, förblir aktiv och man är alltid på gång, precis som i skogen på skogsmark. Den mjuka, elastiska och proaktiva ståmattan minskar stressen för hela kroppen, skyddar lederna och förebygger trötta ben. Muvmat Aktiv ståmatta känns bra både med och utan skor. Förutom att passa i kontorsmiljö passar den även produktion, laboratorier, rehabterapi och hemma. Idealiskt för alla arbetsplatser som kräver stående arbete. Mattan består av två zoner, komfortzon och aktivzon. Komfortzonen är tillverkad av dämpande och trötthetsreducerande skum material med stor yta att stå på. Den aktiva zonen innehåller en 3D struktur, liknande berg och dalar. Detta försäkrar slumpmässig aktivering av reflexzoner och stimulerar känselsystemet. Detta uppmuntrar rörelse och får dig att behålla din fysiska och mentala spänst. Lindrar även besvär i fot och rygg. 
Modeller:
Svart utan fodral, svart med fordral, svart med fodral Lily, svart med fodral Fall, svart med fodral Fall, svart med fodral Flora, svart med fodral Leaf, svart med fodral Jungle, svart med fodral Topography.
Mått.......:  91,5 x 48 x 3,5 cm
Vikt kg...:  2,7
Material.: EPP och flexibelt PU integral skum
Fodral...:  100 % polyester

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem