log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Saga 08 Classic stol

[ 201226]

3.473,00:- SEK
Exkl. moms

Tyg/Klädsel
Underdel

Produktbeskrivning


Saga 08 Classic stol.
Saga är en serie stolar som utgår från samma bas men kan varieras med fem olika rygglösningar och därmed skifta i uttryck och skapa olika sittkomfort. Formmässigt har designern tagit utgångspunkt i den klassiska caféstolen för att få en funktion som fungerar i olika situationer och miljöer. Saga är stapelbar och ryggstödet är format så att man enkelt ska kunna hänga upp stolen på bordet vid städning. Med de olika ryggarna kan komforten anpassas vid beställning. Till en lågstadieskola kan man exempelvis välja de lägre ryggarna för att få maximal komfort för den målgruppen. Genom de olika alternativen på ryggstöd möjliggörs möblering med olika uttryck. Blanda stilar och färgkombinationer eller håll det enhetligt och stilrent.komforten anpassas vid beställning. Till en lågstadieskola kan man exempelvis välja de lägre ryggarna för att få maximal komfort för den målgruppen. Genom de olika alternativen på ryggstöd möjliggörs möblering med olika uttryck. Blanda stilar och färgkombinationer eller håll det enhetligt och stilrent.
 Design Alexander Lervik. Saga finns med fyrbensstativ. Helklädd sits med stomme i trä och kallskum. Standard klädselmaterial: Konstläder, tyg och läder i ett stort urval av färger och kvaliteter. Underrede finns i svart, vit, multicolour (epoxylack) och krom. Om multicolour tillkommer en startavgift. Ryggstödet i ekfanér. Ryggstödet går även att få i vitbetsad, svartbetsad eller betsad i valfri RAL-kulör. Då tillkommer extra kostnad per stol och även en startavgift. Kontakta oss för mer info.
T0: Kundtyg, kundläder.
T1: Blazer, Europost, Event Screen, Fame, Palette, Samar, Step
T2: Breeze, Crisp, Gaja, Luna, Interglobe wool2, Remix 2, Sand, Soft, Step 
T3: Amdal, Blend, Criss Cross,Ink, Mingel, Scala, Twist
T4: Divina, Divina Melange, Hallindal, Rami, Steelcut, Steelcut Trio
T5: Elmosoft, Comfort, Läder 
Material: 
Återvunnet svenskt stål. Sitsen och ryggen är tillverkad av plywood och stoppningen är CMHR skum med en densitet på 65kg/m³. Stativet utgörs av ytbehandlad/ lackerad metall
Mått:
Sitthöjd.......:  46 cm  Total höjd: 75 cm   Tot.bredd: 47 cm  Sittdjup:  43 cm  Tot.djup: 50 cm.
Vikt kg........:  4,0
Volym m3...:  0,21

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem