Swoppster med hjul

[10069]
 Swoppster med hjul
Klicka för förstoring

Swoppster med hjul.
Swoppster är stolen som stimulerar ett aktivt sittande. Den rör dig i alla riktningar. Tack vare sin unika rörlighet i tre led anpassar den sig till dig i stället för tvärt om.
Barn vill gärna röra sig och bör göra det men idag sitter de ofta still framför dator, TV eller tittar i sin mobil. Tid för motion förloras vilket medför problem. Rörelse är viktigt för barns fysiska och mentala utveckling. Lika viktigt som att äta och sova. Barns muskler, organ, benstomme, hjärta och cirkulation behöver stimulans för att röra sig och det är lika viktigt som stimulans av hjärnans funktioner. Swoppster är designad och utvecklad för barns behov av rörelse. Tack vare 3D tekniken har stolen givit barnen möjlighet att tygla behovet av att röra på sig även när de sitter. Den uppmuntrar automatiskt god hållning och intuitiva rörelser i alla riktningar.
Swoppster förebygger dålig hållning, stärker barnens rygg och förbättrar koncentrationen. Den ger ökad blodcirkulation vilket ökar uppmärksamhet och koncentration. Vetenskapliga studier visar att barn med ADHD får en ökning av koncentrationsförmågan. Utöver detta upplever barn att det är roligt att sitta på den.
Fakta:
Färg...................:  Sitsen finns i fyra färger, grön, grå, blå och rosa. Fotringen är svart. Fjädern i samma färg som sitsen.
Sits....................:  Tyg polyester (Harlequin), lätt att rengöra, robust.
Höjd...................: 32 - 47,5 cm, lätt att justera m.h.a. handtag under sitsen 
Vikt....................:  5,7 kg, max vikt på person som sitter på den, 50 kg
Fjäder styvhet...:  Inställbar från 15 kg till 50 kg
Diameter fotring.: Med hjul 48 cm, med fasta fötter 52 cm
   
      

Dessa alternativ finns:
Sitsvariant:
Färg:
 Swoppster med hjul
Klicka för förstoring
 Swoppster med hjul
Klicka för förstoring
 Swoppster med hjul
Klicka för förstoring
 Swoppster med hjul
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  3.500,00:- SEK 3.118,75:- SEK Inkl. moms