Kategorier
Nyheter
 Print EcoSUND® med rakt avskuren kant
Print EcoSUND® med rakt avskuren kant
3.060,00:- SEK
 Väggabsorbent Dezibel Print Kvadrat med fotografiska målningar
Väggabsorbent Dezibel Print Kvadrat med fotografiska målningar
5.648,75:- SEK
 JobOut Anti-Stress boll
JobOut Anti-Stress boll
158,75:- SEK
 Värdeskyddsskåp KT215N
Värdeskyddsskåp KT215N
2.612,50:- SEK
 Sansa hemarbetsplats 180 x 80 cm, el höj- och sänkbart
Sansa hemarbetsplats 180 x 80 cm, el höj- och sänkbart
8.243,75:- SEK
Storsäljare
01.Kabelgenomföring metall, borst Ø 60 mm
02.Hatthylla Classic 301/650
03.Pärm KEBA Frost A4+ 55 mm
04.Pärm KEBA Ergo A4 80 mm
05.Pärm KEBA Ergo A3 55 mm
06.Kabelgenomföring Rektangulär 150 x 80 mm
07.Pärm KEBA Ergo A3 40 mm
08.Kabelgenomföring plast Ø 79 mm
09.Kabelgenomföring metall, borst Ø 80 mm
10.Pärm KEBA Ergo A5 55 mm
Specialerbjudanden
 DESKLITE™ LED
DESKLITE™ LED
1.237,50:- SEK
1.181,25:- SEK
 Niila LED
Niila LED
1.412,50:- SEK
1.243,75:- SEK
 Lykke LED
Lykke LED
5.143,75:- SEK
4.743,75:- SEK
 Numo stol 4-bensstativ
Numo stol 4-bensstativ
4.537,50:- SEK
4.312,50:- SEK
 Numo stol
Numo stol
2.618,75:- SEK
2.493,75:- SEK

GDPR

GDPR

Vi skyddar era personuppgifter

GDPR vad är det? Det är en ny EU-förordning som börjar gälla 2018-05-25 tillsammans med en ny nationell lag, Dataskyddslagen. Den kommer att ersätta den nuvarande Personuppgiftslagen PUL. De större förändringarna mot nuvarande regelverk är att kraven på hur företag och myndigheter får behandla era personuppgifter skärps samtidigt som era rättigheter att påverka behandlingen ökar.
Det är viktigt för oss, Ergonopus AB, att ni känner er trygga med hur vi hanterar era personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar av oss med de data som vi sparar hos oss.

Vilka uppgifter behandlas ?
Vi behöver era personuppgifter för att kunna fullgöra våra avtal med er. Det kan vara namn, personnummer, organisationsnummer, adress, kundid, försäljningsstatistik, telefonnummer, e-mailadress m.m. Dessa uppgifter lagras hos oss på olika datamedia och överlämnas i vissa fall till andra aktörer som samverkar med oss för att ni slutligen ska kunna använda de tjänster och produkter som ni har från oss.
 
Var kommer uppgifterna ifrån ?
Vanligtvis kommer uppgifterna direkt från er och insamlas i samband med att ni anmäler er som kund eller ingår avtal med oss och där uppgifterna utgör en förutsättning för att kunna ingå ett avtal. Det förekommer också att uppgifterna kommer från andra källor som ert företags hemsida eller offentliga portaler.

Vilka rättigheter har ni ?
Den nya lagen innebär att ni som kund har ett antal rättigheter. Ni har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med era personuppgifter som till exempel namn och kontaktuppgifter. Ni har också möjlighet att rätta felaktiga uppgifter samt begära radering av uppgifterna efter avslutad affärsrelation. Vi kan dock inte radera uppgifter som utgör allmänna handlingar eller då det föreligger lagstadgat krav på lagring som exempelvis bokföringsregler.

Om ni vill klaga på vår behandling av era personuppgifter har ni rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Har ni frågor ?
Om ni har frågor om vår behandling av personuppgifter är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0371-14334 eller e-mail info@ergonopus.se

Mvh Ergonopus AB