log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Mousetrapper Alpha/Laptop Stand paket

[ 345095]

3.995,00:- SEK
Exkl. moms

Produktbeskrivning


Mousetrapper Alpha/Laptop Stand paket
Mousetrapper Alpha är världens första centrerade ergonomiska pekdon med inbyggt tangentbord i fullstorlek. Alpha har sammanlagt 19 programmerbara knappar, vilket gör den till vår mest dynamiska Mousetrapper hittills. 
Mousetrapper Alpha är vår mest kompletta produkt, som kombinerar fördelarna hos ett centrerat pekdon med användarvänligheten hos ett fullskaligt tangentbord. Alpha kopplas till din dator via Bluetooth eller med USB-kabel, och har lång batteritid för dig som behöver arbeta trådlöst. Genom att kombinera tangentbord och ergonomiskt pekdon behöver du aldrig mer fundera på vilket tangentbord som passar till din Mousetrapper, eller justera glapp mellan pekdon och tangentbord. Mousetrapper Alpha är den kompletta produkten för dig som vill minska smärta och öka ditt välbefinnande, utan att dra ner på effektivitet eller flexibilitet. Tillsammans med Mousetrapper Alpha levereras en USB-sladd för enkel anslutning och laddning, ett skyddande neoprenfodral och en manual så att du snabbt kommer igång.

  • Ergonomiskt musalternativ med inbyggt tangentbord
  • 19 programmerbara knappar för anpassning till eget behov
  • Batteritid vid full laddning är upp till 2 månader
  • Styrmatta med klick- och scrollfunktion
  • Slimmad ergonomisk design
  • Bluetooth 4.2
  • 2000 dpi

Fakta:

Kompatibel med alla PC- och Mac-datorer med USB-ingång. För MT Keys krävs Windows 10.
Bredd: 313 mm
Höjd: 20 mm
Djup: 220 mm
Vikt: 740 g

En centrerad placering av din Mousetrapper framför dig ger en bra ergonomisk arbetsställning, med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. Genom denna position kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel, som du gör med en vanlig datormus. Med en Mousetrapper behöver du inte längre sträcka dig efter musen på skrivbordet. Det breda handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, armar och handleder. Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att klicka var du vill på styrmattan. Växla gärna mellan olika fingrar och mellan höger respektive vänster hand för att minimera den statiska belastningen.
Tips för bättre arbetsställning och ergonomi:
■ Ställ in stolen så att fötterna kan ha stöd mot golvet och sträck på ryggen även när du sitter.
■ Arbeta med armarna nära kroppen.
■ Ha stöd för armarna på ett underarmstöd eller bord.
■ Variera din arbetsställning, stå upp och jobba ibland med hjälp av ett höj- och sänkbart skrivbord.
■ Placera skärmen på ett bekvämt avstånd så att det känns bra för både ögon och nacke.
■ Förebygg belastningsskador (RSI) genom att se över ditt val av datormus.

Laptop/Tablet Stand
Mousetrappers ställ för dator/läsplatta hjälper dig att hålla huvudet i en ergonomisk position. Genom att hålla ögonen i rätt höjd på ett bekvämt avstånd från skärmen blir ditt arbete enklare och mer angenämt.
Fakta:
B: 183/267 mm (min/max)   L:  254 mm  H: 10/184 mm (min/max) 
Vikt.: 430 gramPriser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem