log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Split LED Skrivbordslampa

[ 18018]

2.881,00:- SEK
Exkl. moms

Tilläggsfunktion
Tillbehör 1
Färg

Produktbeskrivning


Split LED Skrivbordslampa.
Split är en skrivbordslampa för stora arbetsplatser. Den ger mer ljus än våra traditionella skrivbordslampor. Split är särskilt lämplig för stora arbetsytor där man behöver mycket ljus. Denna nya högeffektiva skrivbordslampa gör det enkelt att uppfylla kraven på luxnivåer i den europeiska standarden för arbetsplatsbelysning inomhus, EN 12464-1. Med sin graciösa form passar denna imponerande skrivbordslampa alla kontorsmiljöer. Alla delar är gjorda av metall och den har en fjäderbalanserad arm i Luxo tradition som ger maximal räckvidd och flexibilitet. Split har en distinkt design och bra funktionalitet. Lamphuvudet är tillverkat av en tunn aluminiumplåt som har skurits och formats så att LED-dioderna riktas i en vinkel mot bordsskivan. Detta bidrar till Splits utmärkta asymmetriska ljusfördelning.
Finns i vit, svart eller silvergrå glänsande färg. Split är utrustad med två specialtillverkade 6 Watt LED-moduler, som ger ett brett, riktat ljus över arbetsytan. De två LED-modulerna är placerade i en 30 ° vinkel som ger en extra bred ljusfördelning. Med två LED-moduler täcker ljuset ett stort område. Den unika Luxo armen gör så att lamphuvudet alltid stannar parallellt med ytan. Split ger asymmetrisk och ergonomiskt korrekt ljus för arbetsplatsen. LED modulerna har en förväntad livslängd på over 50.000 timmar. Det beyder 25 år eller med vid normal kontorsanvändning. Split är dimbar och utrustad med automatisk avstängning för att spara energy. En inbyggd timer stänger automatiskt av ljuset efter 4 eller 9 timmar.
Finns tillgänglig med närvarosensor. Sensorn tänder ljuset när rörelse detekteras. Sensorn stänger även av ljuset efter 15 minuters inaktivitet.

Teknisk beskrivning:
Stålarm och aluminiumskärm.
Utrustad med 2 x integrerade LED moduler på 6 W. Korrelerad färgtemperatur (CCT) är 3000K, färgåtergivningsindex (CRI) är 90.
Asymmetriskt ljus. Vit polykarbonat reflektor.
Plug-in 20V strömförsörjning.
Parallell, tredelad arm. Huvudet rör sig upp och ner samt sida till sida. Armlängd: 80 cm.
En automatisk avstängning är integrerad. Ljuset stänger automatiskt av sig efter 4 eller 9 timmar.
Bordsfäste
Tillval:
Bordsfot
Integrerad PIR-sensor. Sensorn tänder ljuset när rörelse upptäcks. Sensorn stänger också av ljuset efter 15 minuters inaktivitet.

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem