log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Väggabsorbent Scala XL Konkav 2300

[ 123186]

11.045,00:- SEK
Exkl. moms

Tyg/Klädsel
Modul
Format

Produktbeskrivning


Väggabsorbent Scala XL Konkav 2300.
För att förbättra akustiken i stora och bullriga interiörer som auditorium, lobbys och gallerior är Scala XL ljudabsorberande väggpanel perfekt anpassad eftersom den ger en radikalt ljudabsorberande effekt. Panelens samspel av material och form ger en ljudabsorption som ligger i toppskiktet (Klass A).
”-Inspirationen till Scala XL kommer från pelare och välvda tak från tidiga byggnader. Dessa former har jag översatt och skalat om till en tidlös, böljande form som passar bra som ljudabsorbent för moderna interiörer,” berättar designer Anya Sebton.
Det stora formatet förbättrar inte enbart den akustikmässiga kapaciteten, utan adderar även estetiska kvalitéter. Scala XL ljudabsorberande väggpanel har ett djärvt, skulpturalt uttryck. Designen är inspirerad av välvda tak och pelare från klassisk arkitektur. 
Scala XL ljudabsorberande panel finns i två versioner: konkav och konvex form. Panelerna kan monteras på väggen som fristående enheter med luft emellan, alternativt som sammanlänkade paneler som ger en böljande, upprepande form längs en hel vägg.
Med inspiration från korrugerade plåtens formspråk är Scala en ny väggabsorbent i nytt format och ett sofistikerat uttryck. Lättmonterad, lättapplicerad i olika miljöer och priseffektiv. Modulerna är formpressade paneler som består av en ljudabsorberande, brandklassad kärna som kan kläs med textil. Produkten är delvis tillverkad av återvunnen PET. Materialet Soundfelt VF uppfyller brandkrav B-S1,d0 enligt EN13501.
Kontakta oss för mer information om färger.
Monteras med osynliga metallbeslag på baksidan. Scala är 100 % återvinningsbar och tyget är godkänt av EU Ecolabel.
OBS! När flera moduler sätts intill varandra är det viktigt att modulerna i varje ände avslutas av en "Höger" och en "Vänster" modul för att få till en vacker avslutning på vågformen. Mellan dessa monteras enbart "Mitt" moduler. "Singel" används på separata moduler utan att angränsande moduler ska monteras.   
Mått:
Singel...:  1150 x 2300 x 90 mm
Mitt......:    855 x 2300 x 90 mm 
Höger...:   1002 x 2300 x 90 mm 
Vänster.:   1002 x 2300 x 90 mm  

Tyg:
T1:  Snow White, Soundfelt VF
T2:  Focus, Focus Melange
T3:  Soul, Soul Melange, Blazer
T5:  Europost, Divina 3, Divina Melange, Hero

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem