log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Mousetrapper Advance 2.0

[ 25001]

2.595,00:- SEK 2.695,00:- SEK -4%
Exkl. moms

Färg

Produktbeskrivning


Mousetrapper Advance 2.0
Mousetrapper Advance 2.0 är storsäljaren, som finns i två olika utföranden med eleganta accentfärger i antingen vitt eller korall. Advance 2.0 lindrar och förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus. Totalt 6 programmeringsbara knappar ger dig möjligheten att anpassa din Mousetrapper exakt som du vill ha den. Mousetrapper Advance 2.0 är ett ergonomiskt centrerat styrdon och den har slimmad design utrustad med många funktioner som även passar till dagens tunna tangentbord. Mousetrapper Advance 2.0 har ett behagligt handledsstöd av lycratyg med mjuk skumfyllning som avlastar underarmarna och handlederna så att nacke, axlar och skuldror kan slappna av. Med den patenterade helt unika styrplattan, som rör sig tvådimensionellt, styr du lätt och precist muspekaren. På kanten av styrplattan finns en smart "touch-scroll" funktion. Med det användarvänliga MT-keys programmet kan du själv enkelt ändra samtliga knappars funktion till att utföra de tangentbordskommando du önskar.

Ergonomi:

Du får en centrerad arbetsställning och händerna nära tangentbord, musknapparna och styrmattan.
Det breda handledsstödet avlastar nacke, axlar och skuldror.
Ny ergonomisk placering av knapparna.
Styrplattan är kompletterad med en smart "touch-scroll" funktion.
Unik rörlig styrmatta, mycket användarvänlig och som ger en överlägsen ergonomi. Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan styrs pekdonet med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt.
Var som helst på styrmattan finns klickfunktioner.

Fakta:
Kompatibel med alla PC- och Mac-datorer med USB ingång. För MT Keys krävs Windows 10 eller högre, alternativt Mac OS 10.15 eller högre.
USB
Plug & Play
Tillsammans med Mousetrapper Advance 2.0 levereras en USB-Mini sladd för enkel anslutning och en guide så att du snabbt kommer igång med din Mousetrapper.

Knappfunktioner:
Programmeringsbara knappar för att anpassa till dina behov med vår app – MT Keys.
Anpassa Advance 2.0 till dina behov. Med ett vikbart friktionsbelägg är det enkelt att anpassa höjden till ditt tangentbord. Du kan även byta ut handlovsstöden vid behov.
Styrmattan:
Upplev Mousetrapperkänslan med vår unika styrmatta Control Pad! Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Med appen MT Keys kan du även anpassa din Mousetrapper så att du kan både höger- och vänsterklicka vart du vill på styrmattan. 

Mått:
L:  480 mm  D: 110 mm  H:  20 mm  Vikt: 750 gram

Skötsel:
Torkas lättast av med en luddfri trasa.



Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem