log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Mousetrapper Standfriend

[ 34513]

2.395,00:- SEK
Exkl. moms

Färg

Produktbeskrivning


Mousetrapper Standfriend
Elegant och ergonomisk. Standfriend från Mousetrapper är senaste tillskottet till vår familj av lösningar som hjälper dig undvika onödig smärta när du arbetar framför datorn. Genom att växla mellan stående och sittande så mår du bättre och orkar mer. Komplettera med ett centrerat pekdon så får du en elegant, ergonomisk lösning – hemma eller på kontoret. 
Fördelar med Standfriend  Vi mår alla bra av att variera arbetspositionen. Standfriend är en utmärkt lösning för att enkelt kunna variera din position. Den smarta designen gör det enkelt att hitta rätt arbetshöjd. Den generösa ytan för tangentbordet ger gott om plats för din mobil, anteckningsblock eller ditt vattenglas. Designad för enkel hantering. Du plockar fram och ställer tillbaka din Standfriend i några enkla steg – och den är snygg att hänga på väggen när du inte använder den. Standfriend är designad och tillverkad i Sverige – vilket minskar transportbehoven och ger insyn i hela produktionscykeln.
Standfriend är enkel att förvara och den ihopvikta, platta designen tar int upp mycket plats. Häng den på väggen, eller ställ undan, när den inte behövs. Skivan är vändbar, välj mellan en slät vit yta eller elegant grafitgrå. Stället finns i antingen svart eller ljusgrå metall.

Fakta:
B: 600 mm  D: 495 mm  H: 680 mm  Vikt kg: 6.5 
Arbetshöjd: 150-190 cm
Max. skärmstorlek: 17”
Max. belastning: 10 kg
Två färger i en: Vändbar skiva, Vit eller Grafitgrå
Modell : Ställ i svart metall eller i ljusgrå metall

Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem