RollerMouse Re:d

[10586]
 RollerMouse Re:d
Klicka för förstoring

RollerMouse Re:d är ett ultratunnt och ergonomiskt alternativ till musen, som placeras rakt framför dig. Den är prisbelönt, reddot design award winner 2013, och är gjord i solid, elegant och hållbar aluminiumdesign med avläsningstekniken 7SENSES™. Den har en oöverträffad känsla, snabbhet och exakt precision.
Avläsningstekniken 
7SENSES™ inuti rullstaven har oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. Tekniken läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten. Rullstaven är större och bättre än tidigare produkter i RollerMouse serien. Det mekaniska musklicket är ersatt med ett virtuellt och digitalt klick. Detta gör att RollerMouse Re:d både är lättare att använda och känns bra.  Musen placeras centralt framför dig och eliminerar på så vis behovet av att greppa eller sträcka sig efter musen. Detta får till följd att belastningen på nacke, axlar, armbågar och handleder minimeras. Om du vill ha ännu bättre komfort finns en modell som heter Roller Mouse R:ed Plus och där stödet för handlederna har utökats och på så sätt fördelar trycket över en större yta.
Mått:  B: 410  H: 23  D: 100 mm , handledsstödsdjup 73 mm

Funktioner:
Rullstav
Kopiera (Ctrl + C i ett klick)
Vänsterklick
Hastighetsval på markören
Scrollhjul, ny bredare design med gummiyta
Dubbelklick i ett klick
Högerklick
Klistra in (Ctrl + V i ett klick) 

Tekniska specifikationer:
Central pekenhet
Ergonomisk
Rullstav för markörstyrning
Dubbel lasersensor för avläsning
Markörhastighet 800/1000/1200/1600/2400 dpi
Knappval för val av markörhastighet
Kompatibilitet för PC och Mac
Plug-and-play installation
Ansluts via USB
Ingen drivrutin krävs
Tangentbords nivåreglerare gör det möjligt att anpassa tangentbordets höjd och vinkel för att garantera optimal komfort och arbetsställning


Dessa alternativ finns:
Tilläggsfunktion:
 RollerMouse Re:d
Klicka för förstoring
 RollerMouse Re:d
Klicka för förstoring
 RollerMouse Re:d
Klicka för förstoring

Klicka för förstoring
   
   Recensioner  4.743,75:- SEK Inkl. moms