log-in-icon
search-icon close-search-icon
0
cart-icon close-cart-icon

Wave LED Förstoringslampa

[ 18020]

5.069,00:- SEK
Exkl. moms

Variant
Färg
Tillbehör 1
Modell

Produktbeskrivning


Wave LED Förstoringslampa
Wave LED är en förstoringslampa för industriella applikationer. Wave LED erbjuder skuggfri förstoring med ljus som kommer från båda sidor, samt tredimensionell förstoring med ljus som kommer från vänster eller höger. 3D-funktionen är särskilt välkommen när man arbetar med kretskort och liknande känsliga föremål. Med sin rektangulära lins lämpar sig Wave LED även för vanlig läsning.  Wave LED finns i vitt och ljusgrått. Flexibiliteten på leden mellan lamphuvudet och armen gör exakt positionering lätt. Den fjäderbelastade armen ger maximal vertikal och horisontell rörelse och kommer alltid att stanna i rätt läge, utan att dippa. Standardversionen levereras med 3,5 eller 5 dioptrier glaslins. En tygpåse medföljer som solskydd och för att skydda linsen från damm. Wave LED är utrustad med två st 6W LED moduler som tänds individuellt. Modulerna är dimbara och stänger automatiskt av sig själva efter 4 eller 9 timmar för att spara energi. Lysdioder har en otroligt lång livslängd, i Wave LED är det 50.000 timmar. Det betyder 25 år eller mer med normal användning. Du kommer aldrig att behöva byta ljuskällan. Golvstativ finns som tillbehör.
Teknisk beskrivning:
Stålarm. Skärm i aluminium.
Levereras med 2 x LED integrerade moduler på 6W. Individuella strömbrytare.
Korrelerad färgtemperatur (CCT) är 4000 K. Färgåtergivning (CRI) är 80.
LED modulerna är dimbara 0-50-100 %.  
Optik, standard med 3,5 D eller 5D (dioptri). Lins dimension 175 x 108 mm. Går att via sekundärlins få 4D, 6D eller 10D också. 
Armlängd 105 cm. Parallell, tre-pivot arm.
Levereras med standardbordsfäste (AH-fäste) men går att få med andra fästen som integrerat bordsfäste eller golvstativ. Kontakta oss för info.
Levereras med 2 m kabel och stickpropp.
Timer är integrerad och ljuset stängs automatiskt av efter 4 eller 9 timmar. 

Wave LED finns även som ESD (dränerar bort statiska laddningar) och den finns bara i svart dessutom finns en UV version. 
Wave LED UV
Wave LED är en förstoringslampa för industriella applikationer. Den är nu tillgänglig med integrerad UV-A-ljuskälla. UV-versionerna är främst avsedda för inspektion av konforma beläggningar. UV-konstruktionsbeläggningar observerade under UV-ljuskällan. Wave LED lyser med en mörk lila färg som möjliggör enkel identifiering av obelagda ytor. Erfarna användare kan också se beläggningsvolymen på olika ställen över en kretskortsyta. 365nm UV-A-ljuskällan är också idealisk för inspektion av svetsar, lödförband och andra områden av stressföroreningar. Andra tillämpningar för denna unika förstoringslampa inkluderar kriminologi, museums- och konstgodsrestaurering, dokumentgiltighet, läcksökning, valutaverifiering och ädelsten och mineralinspektion.


Priser visas exklusive moms, detta går att ändra i headern / menyn
Powered by Talex e-handelssystem